6 Nisan 2010 Salı

Başak yağmurun getirdiği sevimli kikiyi okuduk.


ÖDEVLERİMİZİ ÖNCE TET TEK ANLATTIK.SONRA BİRBİRİMİZE GRUPLAR HALİNDE ANLATTIK.








Ece üç boyutlu harika bir çalışma yapmış.Reyhan hanımın iki sınıftada kızı olduğu için ödev yerini kaçırmış.Pazartesi getirecek anlatacak.




8 yorum:

BERKE KCCNK EYPLR dedi ki...

HOCAM TÜM ÖDEVLER MUHTEŞEM PANONUZDA İNCELEDİM.ÖĞRENCİLERİNİZİN VE VELİLERİNİZİN EMEKLERİNE SAĞLIK.

Adsız dedi ki...

çocuklarımızın hepsinin projesi güzel olmuş.araştırma yönlenirini geliştirici çalışmalarda bulunduğunuz için teşekkür ederim Gülten Hanım.

melek öz dedi ki...

bugün Batuhan,Ece ve Ervaya ortak çalışmalarında yardımcı oldum.daha sonrada Reyhan Hanım ve Esma Hanım geldiklerinde çocuklarla beraber son şeklini verdik.hep beraber güzel vakit geçirdik:)bu çalışmada en çok eğlenende küçük oğlum Ömer oldu.herşeyi karıştırmak ve çocuklarla oynamak için Ömere gün doğdu.

Reyhan Yılmaz dedi ki...

Değerler haftası işbirliğini pekiştirmek uğruna melek hn ın mutfağı 5 çocuk ile tanınmaz hale geldi:)) uçuşan kağıtlar, yapışkan uhular heryerde, boncuklar yerlerde:)) ama keyifliydi, teşekkür ederiz, vesile olana ve evini açan melek hn'a...

Gülten Kaya dedi ki...

Reyhan hanım fikir benim olabilir ama siz değerli velilerim kabul etmese gerçekleştiremeyiz.Sizler benim fikirlerime uyuyorsunuz.Her şey çocuklarımız için.Ben de anlayışlı sevgi dolu velilerime kocaman teşekkür ederim.

Gülten Kaya dedi ki...

Melek hanım da sağ olsun çok duyarlı velilerimden bir tanesi.Teşekkür ediyoruz.Ev sahipliği için.

Gülten Kaya dedi ki...

Adsız ismini de altına yazarsa bu güzellikler sizede ait çünkü sizler güzel insanlarsınız.Yararlı olabildiyse ne mutlu bize.

Melek Öz dedi ki...

adsız benim,Melek Öz.altına adımı yazmayı unutmuşum.hemen arkasından tekrar msj gönderince adımı kayıt edebildim:)siz,biz veliler ve en önemlisi çocuklarımızla daha nice güzel katılımlar yaşarız inşallah.