12 Kasım 2009 Perşembe

Merhabalar.Reyhan hanım dün çiçeklerimi Yukarı Bak adlı çizgi filme götürdü.Mefküre dersanesine gittik.Sizlere süpriz hazırladık.

Bunlarla ilgili resimleri akşam atamadım.Çünkü mevlüde gittim.Köy uzak geç döndük.Bu akşam belkide Yarın nasip olursa dünün ve bugünün resimlerini yapıştıracağım.

Bu arada Doğukanla Feyza okula gelmediler hasta olmuşlar.Kırçiçekleri sınıfı olarak Geçmiş olsun diyoruz.

5 yorum:

dilek dedi ki...

Reyhan hanıma çok teşekkürler çocuklarımızı sinemaya götürdüğü için. Efe o filmi çok merak ediyordu zaten çok mutlu olmuş. Beraber de seyretmemiz gerektiğini söyledi. Doğrusu bende çok merak ediyorum. Oğlumla beraber en kısa zamanda gidecez.

betül dedi ki...

Reyhan Hanım çok teşekkür ederim. Çocuklarımıza güzel bir gün yaşattınız onlar için değişik bir gün olmuş.Çok beğenmiş başak yağmur akşam anlata anlata bitiremedi.

betül dedi ki...

Gülten hanım dersane gezimizde güzel geçmiş başak yağmur bende kocaman olup dersaneye gidecem diye söyledi çok beğenmiş. sizede çok teşekkür ederiz.

Reyhan Yılmaz dedi ki...

Rica ederim, inanın ben de çok keyif aldım. Hepsi ayrı ayrı çok şeker ve akıllı çocuklar. Çok pozitif enerji dolu bir sınıf olmuş kırçiçekleri. çok hareketliler ama birbirlerine saygılı ve uyumlular. En kısa zamanda başka bir aktivite ile yanlarında olurum inşallah..

Esma BAYIN dedi ki...

Reyhan Hanım film ve diğer etkinlikler için çok teşekkürler. Çocuklarımız için güzel bir gün olmuş.Onları mutlu görmek bizi daha da mutlu ediyor.